45:06 358
Knepp / Publisert 31. mai 2024

Alltid beredt — også digitalt?

Hvordan gir du kundene dine informasjon hvis tjenesten din går ned? Hva slags kriser må digitalfolk være forberedt på?

Vi snakker med Hedvig Moe fra Thommessen, og Torgeir Waterhouse fra Otte, om hvordan digitale fagmiljøer kan være klare den dagen krisen er et faktum. Og, hvordan styrer vi unna krisene? Du får tips til rutiner, regler og vaner som gjør din virksomhet sikrere, og dine brukere tryggere, enten du er oppdragsgiver, designer, teknolog eller leder.

Torgeir Waterhouse er Partner i Otte, jobber med rådgivning knyttet til digitale teknologier, samfunn, organisasjon, mennesker, myndigheter og politikk - eller sagt på en annen måte, hvordan lykkes med teknologi og sånt. Han har holdt på med det i 25+ år og driver også med ting som Lær Kidsa Koding og fikse norsk mattekompetanse.

Hedvig Moe er Specialist Counsel i advokatfirmaet Thommessen, og hjelper virksomheter med å ruste seg for kriser og uforutsigbare tider. Hun har vært nestsjef i Politiets sikkerhetstjeneste, nestsjef i Økokrim, aktor i Krigsforbryterdomstolen i Haag, og mye, mye mer.

Podkasten er ledet av Ann-Kristin Hansen, daglig leder i Kvesst, og Fredrik Matheson, Head of Design i det nordiske fornybarkonsernet Aneo, og leder av IxDA Oslo.

Knepp produseres av IxDA Oslo i samarbeid med Kampanje. Denne episoden er sponset av Yggdrasilkonferansen.

🔸 Lytt og abonner på Knepp i Spotify →
https://open.spotify.com/show/6gtBZTh8ummtqYTK5k7Q0O
🔸 Lytt og abonner på Knepp i Apple →
https://podcasts.apple.com/us/podcast/knepp/id1674141932

Abonner