48:49 575
Knepp / Publisert 18. januar 2024

Teknologi, trender og samfunn. En prat med med Mari Heibø-Bagheri og Tuva Lunde Smestad fra Accenture Song

I denne episoden har vi besøk av Mari Heibø-Bagheri og Tuva Lunde Smestad som begge har lang erfaring med tjenestedesign og menneske-sentrert tilnærming til innovasjon og produktutvikling. Vi løfter blikket litt og ser fremover. Hva kommer til å påvirke oss i tiden som kommer?

Hvordan spiller teknologi, mennensker og samfunnet sammen? Vi tar utgangspunkt i Accenture Song sin Life Trends rapport for 2024 og tar en samtale om dette. Årets 5 trender er:
- Where is the love
- The great interface shift
- Meh-diocrity
- Error 429: Human request limit reached
- Decade of deconstruction

Last ned rapporten her: https://www.accenture.com/content/dam/accenture/final/accenture-com/document-2/Accenture-Life-Trends-2024-Full-Report.pdf

Om Mari Heibø-Bagheri
Mari leder Accenture Song, som er Accentures «opplevelsesbyrå». Hun har bred kompetanse som tjenestedesigner og agil coach og 17 års erfaring fra å hjelpe virksomhetskritiske prosjekter i offentlig og privat sektor jobbe innovativt og brukersentrert for å løse sine kunder, brukere og ansattes utfordringer. Mari har et sterkt engasjement for samspillet mellom brukers behov og de tekniske mulighetene teknologi gir og er opptatt av å lage gode løsninger som både løser brukerens reelle problemer og gir forretningsverdi.

Om Tuva Lunde Smestad
Tuva er tjenestedesigner i Accenture Song. Hun jobber med menneskesentrerte tilnærminger til innovasjon og produktutvikling i både privat- og offentlig sektor, og har bakgrunn innen interaksjonsdesign og kommunikasjon. Tuva har gjennom flere år jobbet med Accentures årlige trendrapport, Life Trends, og er en aktiv foredragsholder om ulike temaer innen Tjenestedesign, trender og design av menneskesentrerte AI-grensesnitt.

Podkasten er ledet av Ann-Kristin Hansen, daglig leder i Kvesst, og Fredrik Matheson, kreativ leder i BEKK.

🔸 Lytt og abonner på podkasten i Spotify: https://open.spotify.com/show/6gtBZTh8ummtqYTK5k7Q0O

🔸 Lytt og abonner på podkasten i Apple: https://podcasts.apple.com/us/podcast/knepp/id1674141932

Abonner