39:37 582
Knepp / Publisert 6. desember 2023

Brukeropplevelse og forretningsforståelse - En prat med Ram Yoga og Iris Krossbakken

Ram Yoga og Iris Krossbakken har begge lang erfaring fra digital produkt- og tjenesteutvikling og er spesielt opptatt av hvordan forretningsmål, brukeropplevelse og design spiller sammen. Når man jobber som designer er brukerorientering et viktig premiss. For designere er jo først opptatt av brukerene, de som skal bruke tjenesten. Så hvordan kombinerer man det med brukerfokus og forretningsmål?

Om Ram Yoga

Ram er fagdirektør for design og brukeropplevelse i Computas og har 25 års erfaring fra digital produkt- og tjenesteutvikling. Han har jobbet for både små oppstartsbedrifter, og store etablerte selskaper. Ram er brennende opptatt av brytningspunktet mellom forretning og brukeropplevelse og rådgir kunder rundt design, innovasjon, kreativitet og produktutvikling.

Om Iris Krossbakken
Iris Krossbakken er Områdeleder for kundeopplevelse i Bouvet. Der leder hun en stor gjeng med designere, teknologer og rådgivere. Hun jobber ofte i spennet mellom organisasjon, design og teknologi. Med bakgrunn fra reklame og kommunikasjon bruker Iris bevisst driverne til kunder i utviklingen av løsninger. Hun forstår hvordan merkevarens styrker skal tas ut og hvordan virksomheter bygger lojalitet hos sine kunder.

Podkasten er ledet av Ann-Kristin Hansen, daglig leder i Kvesst, og Fredrik Matheson, kreativ leder i BEKK.

🔸 Lytt og abonner på podkasten i Spotify: https://open.spotify.com/show/6gtBZTh8ummtqYTK5k7Q0O

🔸 Lytt og abonner på podkasten i Apple: https://podcasts.apple.com/us/podcast/knepp/id1674141932


Abonner