00:45 1.161
Reklamefilmer / Publisert 18. september 2017

Canal Digital feirer kjærligheten

Try står bak den nye reklamefilmen til Canal Digital Satellitt.
Alt er LOVE 30. september 2017 21:18 Slett

I motsetning til de andre i kommentarfeltet, synes jeg denne reklamen var kjempebra og ikke minst viktig! Takk for at dere (Canal Digital) hjelper så mange med en slik reklame, spesielt blant maskuline homofile - kanskje flere fotballspillere tør å komme ut etter dette? Til dere andre i kommentarfeltet: Det er så utrolig viktig at vi ikke glemmer de 2-3% av Norges befolkning som ikke er som dere, det er disse som til vanlig føler seg utelatt og ensomme. Jeg mener det er desto viktigere å vise representanter for dem, enn for dere som allerede har så mange fra før. Alle skal med! Lenge leve kjærligheten

Hanne - Berit 28. september 2017 21:08 Slett

Hei!
Elendig reklame for Canal Digital. En god grunn til ikke å velge dere. Vis reklame som representerer flertallet i Norge!!!!!

Jakob 28. september 2017 21:07 Slett

Det er opp til enn hver hvordan man velger kjærligheten. Men å vise homofili til folk igjennom en reklame som går i pusen på familie programmer. Er ganske provoserende, der man blir tvunget til å se noe som 2-3% lever ut i Norge. Er helt unødvendig. Vis det som fler talle lever under!!

Legg til en kommentar
Post som (Logg ut)