00:45 1.788
Reklamefilmer / Publisert 18. september 2017

Canal Digital feirer kjærligheten

Try står bak den nye reklamefilmen til Canal Digital Satellitt.
Shawn 3. januar 2018 05:07 Slett

It is great to see that popular brands taking courage to promote homosexuality through their advertisement. I believe that we live in a modern era where we shouldn’t be hesitant about accepting these groups. The change is inevitable.
die cast aluminum

nysgjerrig jente 27. desember 2017 19:48 Slett

hvem er fotballspilleren finner han ikke

Hansen 27. desember 2017 18:46 Slett

Virker tvunget og feilplassert, som det somregel alltid gjør når private selskaper prøver seg på politiske budskaper eller lignende.

Hold dere til å drive business og la samfunnet få være i fred, det styggest med det hele er at dere later som om Norge er et land hvor homofile er utsatt.

Slik jeg ser dette så dytter dere homofile forran dere som et pr stunt.

Jarle 27. desember 2017 16:23 Slett

Jeg synes det er så tragisk at dere (canal digital) må være så desperate som sender denne reklame, media gjør homofili/transexuelle "trendy". Barna mine som oppdaget denne reklamen på tv og jeg sa opp canal digital på dagen! Dere gjør barn usikre i en ung alder av og ikke ha aldersgrense på dette tulle her, jeg har 2 søskenbarn som ble homofile/lesbiske pga alt det media tøvet, så finner de ut etter 1-2 år at dem bare var usikkre på seg selv å pga alt det homofili snakket mistolket de seg selv. Homofili hører ikke hjemme i vår natur, vi er skapt til og formere oss selv. og nei jeg er ikke imot homofile, er dem det så er dem det, jeg synes bare det er helt tragisk å blusse så personlige ting i media å få mange mennesker usikkre, tenk deg selv da om du er en trendy usikker person som sitter å ser at ja homo det e bra det, super menneske blir du da, etter 2 år sliter de med depresjoner og seg selv for de gjorde et feil valg. TULL

Boa 26. desember 2017 11:27 Slett

Har ikke no problemer med homser. Langt i fra. Homser er som regel veldig kule folk.Men når jeg så den reklamen første gang så blei jeg dårlig. Vil ikke se to gutter kline . Jeg syns det er skikkelig ekkelt. Det blir helt feil å sende det på reklame. Jeg kan ikke noe for at jeg kjenner det. Jeg må skippe fort hver gang den reklamen kommer.orker ikke å se det.Kan godt fjerne klining generelt på reklame for min del.

Sony 21. desember 2017 14:16 Slett

Hva heter sangen

marina 7. desember 2017 21:22 Slett

I appreciate everything you have added to my knowledge base.Admiring the time and effort you put into your blog and detailed information you offer.Thanks. new year greetings quotes for husband

new year greetings quotes for customers

Muggsy 21. november 2017 13:49 Slett

Hva har dette med verken Canal Digital eller TV å gjøre.....???????

Daniel 12. november 2017 10:31 Slett

Jakob: for en utrolig umoden kommentar.

Alt er LOVE 30. september 2017 21:18 Slett

I motsetning til de andre i kommentarfeltet, synes jeg denne reklamen var kjempebra og ikke minst viktig! Takk for at dere (Canal Digital) hjelper så mange med en slik reklame, spesielt blant maskuline homofile - kanskje flere fotballspillere tør å komme ut etter dette? Til dere andre i kommentarfeltet: Det er så utrolig viktig at vi ikke glemmer de 2-3% av Norges befolkning som ikke er som dere, det er disse som til vanlig føler seg utelatt og ensomme. Jeg mener det er desto viktigere å vise representanter for dem, enn for dere som allerede har så mange fra før. Alle skal med! Lenge leve kjærligheten

Hanne - Berit 28. september 2017 21:08 Slett

Hei!
Elendig reklame for Canal Digital. En god grunn til ikke å velge dere. Vis reklame som representerer flertallet i Norge!!!!!

Jakob 28. september 2017 21:07 Slett

Det er opp til enn hver hvordan man velger kjærligheten. Men å vise homofili til folk igjennom en reklame som går i pusen på familie programmer. Er ganske provoserende, der man blir tvunget til å se noe som 2-3% lever ut i Norge. Er helt unødvendig. Vis det som fler talle lever under!!

Legg til en kommentar
Post som (Logg ut)