51:06 316
Knepp / Publisert 19. april 2024

Om grå katter og merkevarebygging

Når man lager nye tjenester, og spesielt digitale tjenester så er det ofte først fokus på forenkling og standarisering. Naturlig kanskje, for det er fint at vi vet hvordan vi skal legge noe i handlekurven når vi er inne i en nettbutikk. Men hva skjer med merkevare når alt blir likt? Og hvordan skiller man seg da ut? Og er friksjon alltid negativt, dette og mye mer lurer vi på denne gangen.

I denne episoden har vi besøk av to merkevareeksperter Monna Nordhagen og Tora Mellby.

Monna er Partner i (på) Mars, strategisk rådgiver, foredragsholder, forfatter, metodeutvikler, seriegründer, generell entusiast. Brenner for at organisasjoner og deres ledere skal legge merkevarebygging foran å dra. Hater slapt strategiarbeid som fører til at merkevarebygging i beste fall blir sett på som et taktisk virkemiddel delegert til «avdelingen for form og farge». Elsker fag og nysgjerrige folk som tør å prøve, for så å mestre god metode.

Tora er merkevaresjef i Sparebank1. Før det har hun blant annet jobbet i telenor og djuice. Engasjert i merkevarebygging generelt, men nå om dagen spesielt opptatt av at vi må bli flinkere til å ta med oss merkevarebygging også i digitale flater.

Podkasten er ledet av Ann-Kristin Hansen, daglig leder i Kvesst, og Fredrik Matheson, Head of Design i det nordiske fornybarkonsernet Aneo, og leder av IxDA Oslo.

Knepp produseres av IxDA Oslo i samarbeid med Kampanje. Denne episoden er sponset av Yggdrasilkonferansen.

🔸 Lytt og abonner på Knepp i Spotify →
https://open.spotify.com/show/6gtBZTh8ummtqYTK5k7Q0O
🔸 Lytt og abonner på Knepp i Apple →
https://podcasts.apple.com/us/podcast/knepp/id1674141932


Abonner